Flexibel en betrouwbaar transportbedrijf voor al uw goederen

Kies voor transportbedrijf Mermans – Van Houdt als uw vaste transporteur voor nationaal en internationaal transport. U mag vertrouwen op een stipte en betrouwbare service in de volledige Benelux, Frankrijk en Duitsland. Op verzoek voeren we ook naar andere landen internationaal transport uit. Onze grote kracht schuilt in de enorme flexibiliteit dankzij het uitgebouwde wagenpark en de grote verscheidenheid aan opleggers. Om kort op de bal te spelen, beschikken wij in België over vier eigen strategisch gelegen steunpunten. Vandaag uw transport aangevraagd, morgen stipt uitgevoerd!

Onze planners en coördinatoren vullen elke transportbehoefte in met een oplossing op maat. Dankzij onze unieke aanpak beperken wij de wachttijden voor onze chauffeurs tot een absoluut minimum.

Om alles efficiënt te organiseren, beschikken al onze voertuigen over track & trace én ontvangen onze chauffeurs hun opdrachten via de boordcomputer. Vaste klanten beschikken over heldere prijstabellen zodat u zonder prijsvraag meteen weet wat een transport kost. Bij een langdurige samenwerking krijgt u toegang tot ons track- en tracesysteem zodat u altijd weet waar uw lading zich bevindt.

Alle goederen mogelijk, specialisatie in bouwmaterialen

Tal van bouwaannemers, wegenbouwers, handelaars in bouwmaterialen, metaalconstructeurs,… rekenen dagelijks op ons voor het uitvoeren van de nodige transporten.

Wij vervoeren alles voor de bouwsector: bakstenen, boorbuizen, rioleringsbuizen, ramen en deuren, werfmaterialen, dakpannen, natuursteen, prefab betonelementen (trappen, terrassen,…), metaalconstructies, betonwelfsels,…

Naast onze specialisatie in bouwmaterialen kunt u ons flexibel inschakelen voor alle vormen van algemeen transport met elke soort lading. Voor ieder transportbehoefte hebben wij de gepaste oplossing in huis, ook met nachtritten indien nodig.

Dankzij onze meerdere zelflossers met mobiele kraan of meegenomen vorkheftruck, kunnen wij uw goederen ook ter plaatse laden en lossen. Ideaal voor de levering van bouwmaterialen op werven!

Voor het vervoer van grote metaalconstructies, betonelementen of werfmachines beschikken wij over de nodige machtigingen voor uitzonderlijk transport. Wanneer gewenst bieden wij een oplossing voor op- en overslag. Ook het vervoer van ADR-colli behoort tot onze mogelijkheden.

Meer dan 60 trekkers en 120 opleggers tot uw dienst

De afgelopen jaren investeerden wij - telkens gericht inspelend op de behoeftes van onze klanten - fors in de verdere uitbouw van ons wagenpark. Wij beschikken over meer dan 120 opleggers en 60 trekkers, waardoor we op vrijwel elke vervoersvraag gericht kunnen inspelen.

Om de wachttijden tot een minimum te beperken en u toe te laten het laden en lossen optimaal te organiseren, stellen we graag enkele dagen één of meerdere van onze opleggers op uw bedrijfsterreinen ter beschikking. Een overzicht van onze mogelijkheden voor opleggers voor algemeen transport:

  • 30 open platte wagens
  • 8 diepladers voor het vervoer van hoge goederen
  • 23 schuifgordijnwagens
  • 18 opleggers, uitgerust met een kraan of meeneemheftruck om zelfstandig te laden en/of te lossen
  • 1 binnenlader en 5 V-laders voor rechtopstaand vervoer
  • 1 kipwagen voor bulkvervoer
  • 1 megatrailer voor open/gesloten transport van hoge goederen
  • 45 containerchassis voor vervoer van zeecontainers

Worden we uw huistransporteur?

Nodig ons uit voor een kennismakingsgesprek of kom langs in onze hoofdvestiging in Retie.
Na een grondige bespreking van uw transportbehoeftes, werken wij een offerte uit op maat. Wanneer u een samenwerking overweegt, mag u rekenen op een stevige commerciële geste voor het uitvoeren van enkele proefritten. Zo maakt u meteen kennis met onze professionele en stipte aanpak.

Contacteer ons vandaag nog