Elke dag ons bewijzen, ieder transport opnieuw

Ons klantenbestand bestaat uit meer dan 200 ondernemingen. Voor sommige klanten zijn we dagelijks op de baan, voor andere voeren we enkele vervoersopdrachten per maand uit. Elke klant, klein of groot, mag rekenen op de vereiste toewijding en betrokkenheid om het afgesproken transport stipt, tijdig en kwaliteitsvol uit te voeren.

Wij streven met elke klant naar een partnership op lange termijn. Goede afspraken maken goede vrienden, zo vinden wij. Verschillende van onze klanten werken al meerdere tientallen jaren met ons samen. Elke dag opnieuw moeten we bewijzen dat we dit vertrouwen meer dan waard zijn.

Binnen ons klantenbestand vinden we veel bedrijven die actief zijn in de bouwsector:

Andere sectoren

Aangezien we ons als transportbedrijf niet beperken tot een bepaalde goederensoort, vinden we in ons klantenbestand – naast de bouwsector - een grote diversiteit aan ondernemingen terug.

Interesse in een samenwerking?

Nodig ons uit voor een kennismakingsgesprek of kom langs in onze hoofdvestiging in Retie.
Na een grondige bespreking van uw transportbehoeftes, werken wij een complete offerte uit op maat. Wanneer u een samenwerking overweegt, mag u rekenen op een stevige commerciële geste voor het uitvoeren van enkele proefritten. Zo maakt u meteen kennis met onze professionele en stipte aanpak.

Contacteer ons vandaag nog