Unieke aanpak voor planning en coördinatie

Wij werken volgens een unieke aanpak voor planning en coördinatie, waardoor we een stipte en flexibele service kunnen leveren. Zo focussen wij ons als full-service transportbedrijf prioritair op de Benelux, Frankrijk en Duitsland. Binnen België beschikken wij over vier steunpunten waar verschillende soorten trekkers en aangepaste opleggers ter beschikking staan om meteen te worden opgepikt.

Door elke dag opnieuw een planning uit te werken en bij te sturen met zoveel mogelijk retourladingen, rijden we minimaal rond met lege combinaties. Dit laat ons toe om een kwaliteitservice te combineren met scherpe prijzen.

Vier strategische steunpunten

Naast de hoofdvestiging in Retie vlakbij de autostrade E34 Antwerpen - Eindhoven hebben wij nog eigen strategisch ingeplante steunpunten in de Antwerpse haven, Kapelle-Op-Den-Bos (Vlaams-Brabant) en Tessenderlo (Limburg). Dagelijks stellen we onze 60 trekkers en meer dan 120 opleggers strategisch op, zodat we zoveel mogelijk transporten kunnen vervoeren. Veel aandacht gaat dan ook naar planning en coördinatie, waarbij we via boordcomputers rechtstreeks in contact staan met onze ervaren chauffeurs. Via track & trace weten de planners op ieder moment waar elke vracht zich bevindt.

Kort op de bal

Kort op de bal spelen en flexibel reageren op onvoorziene omstandigheden zitten in onze natuur. De meeste van onze vervoersopdrachten krijgen we slechts enkele dagen tot één dag vooraf door, bovendien verandert de planning voortdurend onder invloed van tal van factoren.

Een oplegger tot uw beschikking

Als extra service voor onze klanten stellen wij op eenvoudig verzoek enkele dagen één of meerdere opleggers ter beschikking. Dit geeft u alle tijd om het laden en lossen uit te voeren. Wanneer de vracht is geladen, pikken wij de oplegger op en voeren we het transport meteen uit. Zo vermijdt u het betalen van wachttijden voor onze chauffeurs.

Interesse in onze aanpak?

Contacteer ons vandaag nog