Dagelijks actief in de haven van Antwerpen

Zowel in opdracht van rederijen, expediteurs,… als rechtstreeks voor de eindklant vervoeren wij zeecontainers. De meeste ritten gebeuren van en naar de belangrijkste zeehavens in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Zo zijn wij dagelijks met meerdere voertuigen actief in de haven van Antwerpen. U mag rekenen op een stipte service en uiterst scherpe kilometertarieven.

Voor het snel, stipt en flexibel uitvoeren van zeecontainertransporten beschikken wij over 45 containerchassis. Deze staan verspreid over onze hoofdvestiging in Retie en de drie bijkomende strategisch gelegen steunpunten in de Antwerpse haven, Kapelle-Op-Den-Bos (Vlaams-Brabant) en Tessenderlo (Limburg).

Containervervoer van 10 tot 45 ft

We beschikken over containerchassis voor het vervoeren van containers van 10 tot 45 ft, alsook alle tussenmaten en hoogtes.

Wij beschikken over verschillende combitrailers die het mogelijk maken om in één keer twee 20 ft-containers te transporteren. Door tegelijkertijd één volle en één lege container te vervoeren, realiseren we heel wat efficiëntiewinsten en een snel hergebruik van de containers. Deze efficiënte aanpak laat ons toe om u uiterst scherpe kilometerprijzen aan te bieden.

Stuffen, strippen en andere aanvullende diensten

Ook voor het stuffen en strippen van containers kunt u rekenen op onze diensten. Wij beschikken in Retie over een open opslagterrein voor tijdelijke stockage en overslag. Vervolgens leveren wij uw goederen – al dan niet in verschillende leveringen - uit op de gewenste locaties en de gewenste tijdstippen.

Verder kunt u ook op ons rekenen voor het dedouaneren van uw goederen. Wij regelen de volledige documentenstroom voor het in- of exporteren van uw goederen.

Zoekt u een vaste partner voor het wegvervoer van zeecontainers?

Zoekt u een vaste en betrouwbare partner voor het efficiënte en stipte wegvervoer van zeecontainers? Nodig ons uit voor een kennismakingsgesprek of kom langs in onze hoofdvestiging in Retie. U mag naast een kwaliteitsservice rekenen op uiterst scherpe kilometertarieven.

Contacteer ons vandaag nog